Bara jag som har problem med statistiken?

Kan inte se gårdagens besökare och den har typ fastnat så kan inte se statistiken idag heller. Bara jag som har det så här? Nåja.
Tog som sagt moppen med Linda till stinsen, hittade 2 fina överdelar, vet inte vad det heter xD Men ska visa sen! Vi åkte hem sen, snacka om att det var skönt att kunna gasa i fullt ut den här gången :D
När jag kom hem så höll mamma på och laga pasta med köttfärssås, sov en stund och det läskigaste var att jag drömde att det var massa levande skaldjur i köttfärssåsen, vaknade hastigt när mamma sa att maten var klar. Haha, jag hade ingen matlust längre då xD Jag kollade faktiskt ifall det var något konstigt i köttfärssåsen.. xD Men jag åt gurka istället :D Det räckte gott och väl :)

Kom precis ut ur duschen och nu lyssnar jag på musik :) Kollade nyss igenom alla tusentals body lotion jag har och herregud.. Jag måste seriös använda slut alla! Haha kan visa er hur många jag har ^^
Jag har varit upptagen hela dagen så har inte hunnit ta kort på allt nytt, kör på det imorgon istället :) Har glömt att visa er en byxdress jag köpte för ett tag sen också så jag tar allt i en och samma smäll imorgon :) Ska försöka iaf! Ska jobba imorgon också, mycket nu..

Ren bäddad säng + ren Josefine = sova gott inatt :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0