Vart ska jag börja..?

På förmiddagen åkte mamma, min moster och jag till ett nytt fik där vi köpte morotskaka och loka. Vi satt ute och fikade och jag brände mig! Min näsa svider nu! Haha :D
Sen åkte vi hem och hämtade min sovande kusin för att sedan bege oss till kista :) Vi kollade i affärer och åt lunch där. Och jag köpte två loka med nya smakerna krossad ananas och cocos! NI LÄSTE RÄTT, COCOS! Haha om det ens stavas så? xD Men den var i alla fall supergooooood! Det är min nya favorit!

Min kväll har varit superduper bra! Mina kusiner och min familj grillade kött och hemmagjorda hamburgare med egna pommes! + en stor fetaost sallad med dressing + 8 olika såser + jättegod dricka + trevligt sällskap!
Men sen... Efter maten pluggade jag, skrev 8 A4 och sen hände något så hela arbetet försvann... Det enda som var kvar var själva frågorna jag skulle svara på resten var borta.. Shitt vad ont det gjorde.. Men men, jag satt mig och skrev om allt fast på PAPPER! Tänker aldrig mer göra ett så stort arbete på datorn! Tänker skriva allt på vanligt PAPPER först! Sen KANSKE dator! Hatar datorer just nu.. Har inte ens kommit hälften..
Men men!

Aja, nu ska jag kolla på film sen sova. Vilken dag ^^ Har massa bilder att visa men jag är dötrött! Bloggade inte igår pågrund av att jag pluggade, så nu vet ni det! Tråkigt utan bilder men aa, det blir så ibland.
Imorgon ska jag åka iväg igen med mamma, min moster och morfar faktiskt :D Sköjigt!

Nu säger lilla jag godnatt :D


Kommentarer
Postat av: josefine christiansson

hej tjejen :) gillar ditt namn ;) allt bra?

2011-04-22 @ 13:15:32
URL: http://jjosefinec.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hej du :) tackar, gillar ditt också ;)

Allt är bra här, själv då? :)

2011-04-22 @ 19:28:36
URL: http://jjosefineen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0