Söndag redan..

Helgerna går alldeles för fort.. Redan söndag och jag är inte alls taggad på att åka till skolan imorgon. Men men, bara två veckor kvar nu sen är det påsklov, och direkt efter påsklovet så är det 4 veckors praktik och efter det är det nästan sommarlov så jag ska försöka vara lite positiv nu :D Slipper skola i hela 5 veckor, självklart så skickar lärarna typ 30 uppgifter som vi ska göra men ändå :)

Idag så skulle min släkt komma och fira min broder som har fyllt år men inga kunde så vi tar det en annan dag istället :) Så idag har jag varit i väsby centrum med mami, sen åkte vi till barkarby och åt lunch sen kollade vi in på chilli där vi hittade massvis med saker. Har redan hittat en present till mamma ^^ Visar er imorgon vad jag fick med mig hem idag :)
Vi åt hemmagjord pizza till middag, gott! :)
Har duschat och nu ska jag lägga mig ner i sängen och kolla på film och tjocka mig med lite godis :D Somnade 03:00 igår så kommer inte kunna somna i tid idag.. Kommer vara helt död imorgon när alarmet ringer.

Men nu ska jag fixa det sista inför sängen :) Sen ska jag be mamma göra 4 flätor på mig som jag ska ha under natten :)
Juste.. Min digitalkamera är paj.. så kommer mest bli mobil bilder ett tag fram över, känns så onödigt att ta fram systemkameran bara för att ta bild på en grej liksom, mycket bök och stök.


Här är min braiga men gamla locktång xD Lite stor men den funkar superbra :) som ni ser så finns det olika järnplattor.

Här ser ni hur resultaten blir med de olika plattorna. jag har använt alla men använder mest den till höger, alltså den som det blir mest lockar av :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0