Jordgubbar! MUMS!

Jordgubbar är MUMS! har ätit det 2 gånger idag! :D kan leva på jordgubbar ^^
Idag har jag varit i skolan som vanligt, får damp på min mattelärare, hon suger *** haha!
Efter lunchen fick jag värsta mensvärken! var tvungen att gå hem, var helt kallsvettig.. direkt när jag kom hem så somnade jag en stund. orkade ingen mat, mådde illa som fan! men har fått i mig lite jordgubbar med glass precis, så jag är inte helt tom i magen! Och nej, jag har inte anorexia!! vem som helst fattar väl att man inte kan äta när man mår illa? blä.. aja :p
På kvällen behövde jag komma ut lite så mamma åkte med mig till rotebro, där fick jag en korsordstidning som jag snart ska inviga! :) försöker fixa min blogg lite men den vill inte lyda mig så struntar i den nu! xD ska försöka fixa en ny design iaf :P har tröttnat på min :P 

Och vad äre för kill kompis jag har? han smsade mig precis och var lika snäll som alltid sen frågade han om jag fortfarande var tsm med Marcus, vilket jag såklart svarade JAA på! och så skrev han bara " jaha okej, då går det inte hejdå" asså?
Han ville träffa mig, mysa och massa skit men asså.. jag kan ju träffa honom som kompis? måste man hålla på och mysa och de? det är otrohet för mig, om jag ligger i sängen och myser med en annan kille liksom, NO WAY MAN! "hör av dig när du är singel" skrev han som sista sms.
Suck på sånna killar asså? hoppas jag aldrig blir singel igen, jag vill ha min Marcus föralltid, fast det kan jag inte säga egentligen för man vet ju aldrig vad som händer i framtiden, men fortsätter det så här bra mellan oss som det gör nu så vill jag aldrig lämna honom! :)

Jaja, nu ska jag inviga min roliga tidning och ta ett glas vatten! :) godnatt

Hehe, mn gamla design :P är tom på ideér! :O

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0