blä på praktik

Fy vad jobbigt det var att gå upp imorse! Men tog iaf moppen till jobbet. Idag har jag bara fått bädda sängar och göra det jobb dom aldrig orkar göra.. städa hela slottet, 5 våningar, tog hela dagen.. det ända positiva är att jag är ledig på onsdag, då har älskling och jag 2 månader också <3 passar bra att vara hemma och ta det lugnt då :) älsklingen har nog fullt upp :) han åker ju på lördag!!! </3... 2 dumma veckor! kommer dö!

Full fart har det varit idag :P fick sluta 16.00 då åkte jag direkt från jobbet och mötte upp emelie vid hemköp :) hem till mig och byta jacka sen åkte vi på picknik :D fast köpte bara en festis ^^ vi åkte till kairo och satt där i solen och hade det skönt :) bara att.. känns som om jag drack ren bensin.. fetisen låg i min moppe på vägen sen smakade hela bensin men de var inte blöt eller nått? fett läskigt.. kanske har bensin i kroppen nu? och så kanske det bara smäller till på natten? sen dör jag? bläää! nej, bort med den tanken!
Sen åkte vi bara runt lite, har åkt flera mil idag ^^ undra om jag vurpade? (a) ja det gjorde jag (a) klant josse! eller snarare klant emelie som inte kan köra! riskerade mitt liv för moppen! fast det är de värt ^^ flög in i diket och ner till vattnet :P som jag sa, jag tål mycket :D fast lite ont gjorde det allt :( men jag klagar inte (a)

Hehe ^^ jaja, nu lyssnar jag på musik och ska snart stänga av datorn och kolla på film :) imorrn väntar fler obäddade sängar, fler bajsiga patienter.. blä.. snart över!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0