STRESS, PLUGG, PLANERING ÅT SKOGEN!

fy vad jag pluggar just nu! har gjort det hela kvällen och är inte klar än! typiskt mig att göra alla uppgifter dagen innan dem ska vara inlämnade!

Skolan idag var lugn. vi har jobbat halvklass hela dagen, byggt en jättestor barbie! suck.. DAGID PÅ HÖGSTA NIVÅ! Slutade kl 16.00, sen tog jag tåget hem med Bella, eller jag skulle! men tågen var försenade som fan, fick stå i en halvtimme i sollentuna sen kom ett upplands väsby tåg! När jag kom hem hörde jag på radion att alla tåg var inställda, även dem som gick till Gävle osv. ? typiskt sl och sj!
På kvällen åkte jag ut med Emelie med moppen. vi åkte till norrsjönn då duggade det bara lite. sen var det en anka som bara hade en fot! blev ledsen :( den hoppade på ett ben :'( sen började det åska! då sprang vi till mopparna och då började det ÖSREGNA! och jag menar verkligen att det ÖSREGNADE! såg ingenting, vi var tvungen att ta skogvägen för att komma hem. hela hjälmen var täckt med regn så såg ingenting se helt plötsligt när det blixtrade stannar Emelie moppen så jag får tvärbromsa! så flyger framför moppen och rakt in i hennes. varför kan inte Emelie köra!! moppen klarade sig utan några repor men jag har pissont i magen! och det är inte mensen! flög in i emelies moppe, magen fick ta all stryk, är fett öm nu..

Aja :) skönt att det är fredag imorrn, och på lördag kommer älsklingen hem!!!! :D <333 Imorrn är det valborg också! :) ska till gröna lund med Censie, Jossan, Bella, Alexandra och Putte! :D haha! det kommer typ bara vara Censie, jag och Putte som kommer åka! xD dem andra vågar inte åka allt! xD
Får pengar av mamma! <3
Så det kommer nog bli en perfekt valborg! :)
Men nu måste jag plugga vidare har intervjun kvar sen är jag klar! SKÖÖÖNT! uppdaterar inge mer idag tror jag, kanske ett godnatt inlägg :) vi får se :)


Fett stolt! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0