Bra dag :)

känner mig positiv faktiskt :) ingen anledning ^^ eller jo, älsklingens förtjänst!<333
Vaknade av pms värk, inte särskilt skönt.. så tog tablett sen försökte jag somna om. Sen kom pappa och skjutsade mig till jobbet. ganska lugn dag, börjar kunna de här så behöver inte gå efter min handledare hela tiden :) slutade inte 17.00 idag utan 21.00 fick jag sluta. men det funkade också, det är så lugnt nu på kvällarna. Sen kom mamma och hämtade mig :)

Känns konstigt att inte vara ledig imorrn :P men men. Imorgon börjar jag 08.00 - 17.00. lång dag men då får jag in mina timmar lite bättre :)
Älsklingen och jag har haft ett låååååångt samtalsämne hela dagen :O inget dåligt utan det var en väldigt viktigt och bra ämne.
Marcus är verkligen världens bästa kille! jag är så KÄR i honom så det finns inte! hade faktiskt börjat ge upp kärleken men sen fann jag Marcus Hawkins! <3 är så glad för det<3

Men just nu lyssnar jag på radio på datorn och bara myser lite innan jag måste börja sova för att kunna komma upp imorrn. Sen har jag fått önskemål att berätta om Marcus, hur vi träffades, hur jag känner för honom, vad som är speciellt med honom och varför jag gillar honom osv. fast jag gillar honom inte, jag ÄLSKAR honom! <33
Det svarar jag nog på snart. kanske inte idag :)

jag ser lite arg ut ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0