Bra/Dåligt nyheter.

Jag har både bra och dåliga nyheter om dagen! om mig alltså ^^

Dem dåliga!
Idag var jag på sjukhuset för att kolla min diabetes. Det gick inge bra, den var jättedålig.. Mitt Hba1c låg på 9,4%, vilket är jättedåligt. Man ska ha runt 5,5%.. min läkare som jag pratade med sa att jag ska läggas in på sjukhuset i 3 dagar nångång i augusti eller september.. Men han kan inte tvinga mig till nått, men jag sa ja till det. Om det är de som behövs för att jag ska få ordning på min diabetes så ställer jag upp! Den här gången ska jag vara där ensam också, annars brukar mamma alltid vara med på sjukhuset och sova över där med mig. Men den här gången ska jag vara där själv. Knäppt men jag längtar faktiskt. Jag är väldigt intresserad av sjukhus så ska bli spännande. Så egentligen ska jag inte sätta den här grejen på "dåliga nyheter" men det fick bli så ^^

Dem bra!
Efter sjukhuset åkte jag iväg med Linda. Vi åkte till kairo och badade. Solen värmde inte så mycket så blev lite kallt på kvällen. Men på vägen dit så stannade vi vid hemköp och köpte dricka. Då stannade 2 killar vid min moppe och bara glodde? jag ställde mig emot dem och frågade vad dem ville. Då sa dem hej sen gick dem? xD haha! knäppt ^^ Sen på vägen till kairo körde en bil om oss och stannade och skrek "tjenna tjejer" haha! Kändes som att jag fick en hjärtatack! hahah, blev så jäkla rädd när dem skrek ^^ haha aja. Imorrn då jäklar! Imorrn ska jag ta med Linda till världens soligaste plats! ;) där ska det badas och solas! Det längtar jag till!

Annars är jag hemma nu och lyssnar på musik. Mådde jätteilla för ett tag sen. Fick panik. La mig ner i sängen, men det gick inte över. Tanken på mat eller bara vatten fick mig att bli äcklad.. Jag äter inte bra alltså..! äter för lite! Är så svårt att äta på sommaren tycker jag, jag blir aldrig hungrig då. Well well!

Usch igår var det en hemsk dag..! har aldrig i hela mitt liv varit så ledsen som jag var.. och inte vet jag heller varför jag blev så överdrivet ledsen.. Visst blir jag ledsen när älskling är tvungen att åka hem men så där ledsen har jag aldrig blivit. hmm.. Så nu längtar jag jättemycket till onsdag! Då älskling och jag ska till kista och se eclipse! den verkar jättebra! Sen sover älsklingen hos mig. Och nästa dag åker han till Göteborg.. :( buhu!


Mamma kom precis hem från stan. Hon har köpt mitt favoritgodis! finns inget bättre än pocky! ching chong godis :D På onsdag ska jag tvinga älskling att smaka på en! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0