Gårdagens rus.

Igår var det torsdag som sagt! Sista riktiga skoldagen om man säger så. Vi gjorde knappt något. städade, hade vår vernesage, vi fick sluta 13.00! Under lunchrasten var det några tjejer som speladefotboll, och så råkade en person sparka den rakt upp i taket och en stor del av taket ramlade ner! Bella och jag var i risksonen. lampan höll på att ramla på oss, takplattor ramlade nån centimeter ifrån oss! usch! det var läskigt.

Efter skolan shoppade jag med johanna! först i sollentuna centrum. Där hittade jag en supersöt kjol, men den fanns såklart inte i XS! så vi åkte till stinsen där jag fann den i min storlek. Sen åt vi. Efter det, bärde det av mot kista. Där hittade jag en topp till min kjol. är nöjd med köpen. Vi kom hem nångång runt 18.00. Då tog vi moppen hem till johanna där hon bytte om, sen åkte vi till hemköp och köpte bullar och därefte till kairo för att bada! och jag badade! nästan hla skallen t.o.m. Årets första dopp! :) Eftersom min dator inte vill sammarbeta med mig nu så kan jag inte lägga in bilder/videdos på det.. men det kommer imorrn! Kom hem vid 22.00 och duschade, sen somnade jag pang bom!
Det var min roliga torsdag det!
Håller fortfarande på att packa, men har en hel timme på mig så det är lugnt.

Imorrn måste jag be mamma ringa till sjukhuset. Jag börjar ana vad jag har fått för grej nu.. Det gör så jävla ont, det går inte att beskriva hur ont det gör! Frågan är om jag ens klarar av att vara vid rösjönn så länge.. Jag kommer dö! Ni tjejer kan tänka er hur ont mens gör, tänk er det fast 10 gånger ondare! fy fan.. Kanske dumt att åka till rösjönn överhuvudtaget men ingen kan göra något nu iaf, det är för sent. Får lida tills imorrn! aja nu avslutar jag detta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0