Marcus som skriver ^^

Ja, Josefine ville jag att jag skulle skriva ett inlägg inatt! Väldigt spännande, har aldrig bloggat eller skrivit ett inlägg i någons blogg förut! Nämen, jag vet inte.. första gången är det iaf! Och tänk vilka hemligheter jag tänker avslöja om alla jag känner. Nä så taskig är jag inte, men jag kan borde presentera mig själv? Låter kul va?! Aa dåså!
Iaf, som sagt jag heter Marcus, har några smek namn, som Mackan, Håkan, Älskling (När Jossan vill mig något), Huliganen, Fightern etc! Finns ganska många faktiskt.. men det är nog dem som jag bli kallad mest.
Aja, nog om namn.. ska vi ta.. intressen! Jag är en sportfåne! Älskar sport! Allt förutom Fotboll! Urgh! Sex års fotboll och ingen resultalt alls från det! Bollar är inte min grej det, föredrar bullar och paj :). Men jag själv idrottar.. höll på med MMA förut i drygt 2½ - 3år.. sen har man friidrottat i ca åtta år. Jag pluggar på ett gymnasium på Lidingö där jag går på FIG (Friidrotts Gymnasium). Väldigt skönt faktiskt.. pluggar jag special idrott A, B och C så får jag ihop samman lagt.. 600 poäng! Det för fan 4-5 HELA KURSER som jag behöver inte plugga! Lyx ju! Men aja skitsamma.. det här nog tråkigt att läsa om. Men ska nog berätta lite om dagen!

Jag vakna först 06.55.. men somna om och sedan vakna jag 07.50 av att Tom knackar på sovrums dörren och undrar om jag ska med.. Han har skaffat bil nu! Så man får ju skjuts för fan! Oh btw.. jag bor på två kompisar / tränings kompisar, Tom och Martin. Väldigt fina pojkar! Aja, back to where i was! Men gjorde ordning mig på 10min sen drog vi till skolan och hann precis i tid. Men dagen flöt på som vanligt, vi åt en massa kakor ocoh tårta på varenda jävla lektion! Gott.. men väldigt mättande. Efter skolan så träna jag, det var väldigt varmt! Det blev naken träning idag! Nämen halft! Svettig och trött, sånt gillar vi! Aja, solen brände som fan man kände sig ganska pigg och livet var bra! Efter det åt jag middag och drog sedan till stan för att träffa The And Only...........
Josefine ''Tuppen Älskling'' Nielsen! Vi gjorde inte så mycket, prata för det mesta och drog och satt oss vid vattnet som vanligt, men på ett annat ställe! Vi spice:ar upp det förstår ni! Men timmarna gick, vi satte oss vid T-Centralen och prata och myste lite. You know.. like couples do!
Sen så sa vi hejdå runt 22.50.. jobbigt värre. Men vi träffas alltid en annan gång!

Josefine är en grym tjej! Hon är väldigt speciell, visst alla säger så. Men alla menar inte det, men det gör jag! :)
Jag älskar Josefine lika mycket som ett tjockt barn älskar choklad :) Bah, det räcker inte ens att beskriva.. men men, nu will jag not beskriva my känslor for Josefine on bloggen.

Men nu känner jag att jag har skrivit en hel del ^^ Kanske borde sluta och gå och lägga mig! Måste få min skönhets sömn inför skolan! Skolan är viktig! Men.. aa.. i mitt tycke är sömnen viktigare :) Samtidigt så måste man ändå gå till skolan och försöka lära sig något, men det är ganska chill nu när vi inte gör så mycket osv!
Aja, godnatt med er gott folk! Don't let the bed bugs bite!

Kommentarer
Postat av: Marcus

Jag bor med*

Inte jag bor på ^^

2010-06-03 @ 00:46:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0