Mammas fest!

Ojojoj asså, vilken fest, vilken kväll, vilken natt! Nu ska ni allt få höra!

Jag vaknade väldigt tidigt, duschade, städade rummet och fixade mig. Älskling kom till mig vid 13.30 ungefär. Snyggingen min hade skjorta och slips :D Direkt när han kom satt vi igång att hjälpa mamma lite. Vi satt upp tipsrundan runt tomten. Sen tog vi det lugnt i mitt rum lite innan alla gäster kom. 35 st! Hälsa på alla och så. Gå runt med champagne flaskan. Och JÄVLAR!!! vad alla snackade med mig om älskling! skriver mer om det sen. Sen drack jag faktiskt 2 cider med 4,5% alkohol i, mycket för att vara mig (a) första gången jag har druckit ^^ stolt! Sen var det dags för mat. Vi hade buffe med massa olika maträtter. Pajer, sallader, ägg med fyllning osv. Medans älskling och jag åt rättade vi tipsrundan. Man kunde ha högst 15 rätt. Det blev en ensam vinnare på 13/15 rätt! HAHAH under maten var det massa som höll tal och sjöng för mamma. När jag satt i älsklingens knä och lyssnade på talen som alla höll så kom Ronny (en jättesnäll kompis till mamma och pappa). Han stannade till vid älsklingen och mig, sen tog han bort älsklingens händer från mig! xD När han kom tillbaka höll Marcus i mig hårt så då kollade han bara roligt på oss och gick vidare. hahahha! SÅ roligt :D vi skrattade jättemycket. Lite senare blev älsklingen lite dragen ;) bara LITE! han pratade lite sladdrigt och sa massa saker jag inte förtstod ^^ Kvällen fortsatte. Själva festen slutade 04.30 ^^ En kille vid namnet Dennis somnade! mamma och 3 pers till försökte dra ut honom! men han bara sov, han var så jäkla full! xD tillsist fick dem slå han lätt i facet, då vaknade han! xD Älskling och jag somnade vid 02.00 eller nått, vi var ganska trötta, eller iaf jag (a) vi vaknade då och då av allt folk som spelade musik och skrek, hahaha men det fick man stå ut med ^^

Nu gott folk! Nu ska jag skriva vilka och vad dem sa om min älskling under kvällen!

Min farmor!
- "Vilken söt kille du har skaffat, håll i honom hårt"

Joakim (min kusin på 23 år)
- " Har du skaffat pojkvän jossan" " en väldigt snygg kille må jag säga" "jättesnäll och söt, perfekt kille för dig, håll i honom hårt!"

Matte (kompis till mamma)
- "Nämen jossan! har du skaffat kille nu också, vart har du funnit honom? vilken perfekt kille!"

Morfar.
- är det din kille jossan? "riktigt söt är han"

Pia (min moster)
- "Jättefin kille du har jossan, håll i honom hårt!"

Ronny (kompis till mamma)
- "jäkla bra kille du har skaffat asså!" "men han får passa sig, han får inte dra dig ifrån mig"

Pappa.
- "Marcus passar perfekt in här"

Det här är bara LIIITTTTEEEE vad alla sa om älskling! det är massa fler som har sagt saker om Marcus! men inlägget börjar bli lite långt.
Men en grej som ALLLLLAAA sa igår på festen var "HÅLL I HONOM HÅRT, SLÄPP HONOM FÖR FAN INTE!" Alla som har träffat Marcus hitills stortrivs med honom redan! Älskling är världens bästa! Min farmor blev gråtfärdig (a) Marcus har fått träffa hela min släkt nu nästan, och alla gillar honom, fast det är inte så konstigt? finns inte en människa på denna jord som inte gillar Marcus! Men tyvärr alla tjejer.. Han är MIN! 

EN JÄVLIGT LYCKAD FEST! Bilderna kommer i nästa inlägg!


Kommentarer
Postat av: jojo

haha jag är den enda som inte gillar honom:( han retar mig:(



och jag har min:D



och dig såklart(a)

2010-06-21 @ 13:04:47
Postat av: josefine

retas tillbaka! :D daniel palmroos ;) ja mig med :D

2010-06-21 @ 15:07:27
URL: http://jjosefineen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0