Hem ljuva hem.

Nu är jag äntligen hemma, har t.o.m hunnit duscha! Amdeus var så gullig idag! som alltid. Direkt när jag kom in genom dörren sprang han till mig ^^ Han var super trött idag. Han hade väldigt kul i badet ;) han stänkte vatten på mig, och innan dess kissade han på mig! xD så man känner sig extra fräsh nu när man har duschat. När vi satt i soffan och kollade på tv somnade han i mitt knä, lillen vaknade inte ens när jag bar in honom i sovrummet.

Jahaja. Idag vaknade älskling av mitt alarm, jag sov som en stock! första gången jag inte vaknade av mitt alarm! :O Var väldit segt att gå upp.. och älskling gör det så svårt för mig att gå upp! det svåraste är alltid att lämna honom..! fy. Skolan idag var lugn. Vi städade klassrummen, våra skåp, lämna in våra böcker osv. Sen efter lunch arrangerade vi 1.or en fallgrej för 2.orna. Vi ordnade 14 olika stationer där det var olika olyckor som hade hänt, 2.orna skulle då lista ut vad som hade hänt och ställa diagnos osv. Jag jobbade med johanna. Och vår grej var Medvetslös. Hahah jag bara låg där och vissa 2.or fattade inte. Dem var inte så aktiva, dem skrev mest bara vad dem trodde, utan att kolla min andning osv.. Dem kommer inte rädda många liv i världen om dem fortsätter så där, fast vissa var verkligen superduktiga! Sen fick vi sluta en timme tidigare!

När jag kom hem, kom min brorsa hem från jobbet samtidigt. Inte mycket vila för mig. Fick ta moppen till donken för att han skulle ha mat! fast det gjorde jag utan problem eftersom han ska göra mig en tjänst tills på fredag! ;)
Jaja, nu har jag massa plugg som väntar på mig!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0