Trevligt att jag kanske har blivit smittad!

Idag var det hur jobbigt som helst att gå upp 05:30.. Fick tänka flera gånger om det verkligen var lördag idag. Har fått ta massa prover. Varit på på röntgen osv. Det roligaste är att jag inte svansar efter min handledare längre. Jag går själv :) Ringer någon patient på klockan så går jag dit och hjälper dem med vad de behöver :) Fast medicin och sånt får jag inte hålla på med så klart. Men idag blev det för mycket.. Hann inte ta något att äta förrän klockan var 14:30. Har inte suttit mer än 10 min på hela dagen. Jag är helt slut i kroppen.. Det är ganska jobbigt att ta på sig förkläde, sprita händerna, på med handskar, hjälpa patienten, av med förkläde, av med handskar och sprita händerna igen. Det har jag gjort över 100 gånger idag. Bara man ska lämna vatten så måste man sprita och på med handskar.

Aja. Åkte och bytte klänningen med mamma efter jobbet. Somnade på tåget hem och vaknade precis när tåget stannade i upplands väsby, vilken tur..

Nu har jag precis ätit lite. Går inte att äta så mycket. Praktiken har ändrat en massa. Ska väga mig imorrn också, känns inge bra.. Nåja. Jag är super duper trött. Har bara lust att lägga mig och sova nu men det kan jag inte än. Då kommer jag bara vaknade några timmar senare och sen kan jag inte sova mer.. Så får hålla mig vaken i nån timme till.

Jobb imorrn 08:00. Gå upp 05:30 härligt liv man har..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0