Min helg i text :)

Som sagt så var mina föräldrar i sandhamn i helgen. Älskling kom och sov över från lördag till idag (söndag). Men det blev förstört.. Jesper sätter igång med fest här hemma. toaletterna är upptagna 24/7. Folk sitter i trappan och gråter. Folk spyr. Jeppe är i sin egen värld.. Osv!! Så Marcus och jag var i mitt rum hela kvällen. Hade tänkt att vi skulle sitta uppe vid tv.n med något gott till men det gick ju inte.. Sen somnade inte vi förns 03:00på natten. Då festen slutade. Men vi hade det mysigt iaf. Vi kollade på film och myste. Han gjorde min kväll hel!

Idag vaknade vi 09:00 av Jeppe som skriker med massa människor utanför mitt rum! Irriterad chey till 1000! Men vi somnade så småningom och vaknade vid 11 tiden ist. Vi gick upp, älskling åt. Jag hade ingen matlust, praktiken har gjort att jag äter mindre + gått ner 2 kg. Jaja! Han var tvungen att åka ganska tidigt hem. Jag åkte med honom till stan och åkte sedan hem igen.
Haha en rolig grej hände. När tåget stannade i karlberg på vägen hem så kommer södertälje tåget in samtidigt. Och precis när mitt + det andra tåget stannar så sitter jag precis bredvid R.A.. Haha. Att båda tågen stannade precis så att våra fönster möttes. Haha snacka om att han glodde xD.

När jag kom hem hade mamma och pappa kommit hem. Och jag fick min present av pappa! :D Det var någon typ av pälsmössa :D Hur fin som helst. Men att den kostade 800.. Det var för dyrt! Men pappa är som han är ^^.
Jag har precis duschat och fått i mig lite mat. Ska strax plugga lite och koka lite te :)

Och förövrigt så är jag så JÄKLA lycklig! :D Älska livet idag! :D haha!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0