Snart helg eller????

Känns som att det är fredag imorrn. Det går inte få in att det precis har varit helg.. Idag var det lite lugnare på jobbet. Förutom att en patient gick bort imorse. Tyckte inte om när dom rullade ut honom i sängen med täcket överdraget från topp till tå.. Hemsk syn..
Annars har det varit hyfsat lugnt. Haha idag när jag skulle ta prover på en patient så kom hans anhöriga precis. Och patientens son var med. Gissar väl på 18-19 år? Haha iaf, jag tog proverna på patienten medan min handleadre tog på en annan. När jag var klar med proverna så gick patientens son efter mig och sa. "jag känner mig sjuk, kan inte du sköta om mig lite" Haha så jag tog blodtryck, saturation, puls och temp på honom. Och han verkligen njöt av det.. xD Han typ blundade och log hela tiden och andades tungt.. Haha mystisk kille det där..
Fick sluta 20 min tidigare så jag hann med mitt tåg.

Direkt när jag kom hem hade mamma bytt på min säng. Men vi har inte många lakan till min säng så vi åkte till IKEA och köpte fler lakan till mig.
Till middag åt jag köttfärspaj, gotti gott!! Och nu segar jag i sängen. Är megatrött men kan inte sova. Imorgon ska jag till tandläkaren på morgonen. Ta bort tandsten, hatar det! Sen sticka till jobbet efter det.. På tisdag är jag ledig! Och jag har längtat efter den dagen LÄNGE nu! En ynka ledig dag är så jävla guld värd! Bra svenska där! (Y).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0