Lucia today!

Jag hatar att jag inte kan hålla mig vaken på tåget hem från jobbet.. Jag rev mig själv flera gånger för att hålla mig vaken men det funkade inte.. Jag har massa värdesaker i jackan som jag inte vill bli av med! Sen tycker jag inte om att sova på ett tåg proppat med folk. Sen vet man aldrig om man missar sin station heller så nej! Inge mer sovande på tågen!
Imorse tog jag tåget med Bella. Jobbet gick bra idag. Bara att det går bort folk varje dag.. Nu har en till gått bort. Jag fick vara med på nån tarm sak. Dem stoppade ner en 2 meters lång slang genom näsan och ner till magsäcken. Haha patienten frågade hela tiden "har du svimmat än" haha väldigt intressant faktiskt. Och så har jag fått en lektion med stomibyte :) Åh herregud säer jag bara.. Ett stoooort hål rakt igenom huden, man såg organen och alla tarmar osv :O Trodde jag skulle bli äcklad eftersom det kom massa avföring, blod och så stack tarmarna ut ur hålet. Och JAG fick putta in dem igen. Det var det roligaste jag har gjort på praktiken! Haha trodde jag aldrig men jag ville bara pilla mer, ville utforska mer haha.. övertrött..

Efter jobbet åkte jag till stinsen med Emelie. Vi åt middag där och kollade runt lite. Jag hittade äntligen mina efterlängtade strumpbyxor! dyra men otroligt snygga!

Nu är jag iaf hemma. Har pratat lite i telefon och nyss så vaknade jag. Somnade i 15 min. Är så sjukt trött nu för tiden. Praktiken är jobbigare än jag trodde. Men imorrn och på onsdag är jag ledig! = 2 HELA sovdagar! Hej, sova bort hela dagen! Nu ska jag försöka plugga lite.. Sen sova tänkte jag.. Och då menar jag för natten :)


Så där mycket hoppade ut när vi skulle byta stomipåse. Och det var inte äckligt ett dugg att putta in det igen! konstigt nog. Bilden är tagen från google :)

Kommentarer
Postat av: Eddie

har du stomipåse :O

2011-06-03 @ 20:08:56
URL: http://tienor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0