Lite vad som har hänt under veckan.

Igår (tisdag) hade jag studiedag. Jag tog ett tåg 13.58 till rotebro där mamma hämtade upp mig. Vi åkte till sjukhuset, vi kom visserligen 35 min för tidigt men vi roade oss med korsord och massa prat i väntrummet :) Jag hade tid 15:00 och klockan bara gick, till slut var den 15:30 och ingen hade hämtat oss än så jag gick och pratade med sjuksköterskorna och sa att vi har väntat i en halvtimme på att få komma in. Efter en massa krångel med avbokningar och tider så fick vi komma in! Eftersom att jag inte är 18 än får jag inte åka in själv till sjukhuset tydligen, men det var okej ifall mamma väntade i väntrummet. Så för första gången gick jag in själv och pratade med min sjuksköterska.
Vi pratade om min diabetes, tog Hba1c, vägde och mätte mig.
För er som inte vet vad Hba1c är: så är det ett test på hur min diabetes ligger till, den visar i princip allt. Man ska vanligtvis ha runt 5-6 i Hba1c. Sist jag var inne på sjukan så hade jag 9.6.. Väldigt dåligt.. Men nu hade det sänkts till 8,2!!!!! Blev helt chockad på ett bra sätt! Och ännu mer glad blev jag när vågen visade 47! Jag väger inte ynka 45 kg längre! Vill väga 49 kg sen är jag nöjd, inte mer. Sen längden vill jag inte ens prata om.. Kan iaf säga att jag har blivit kortare åhh!!!
Jaja! Stopp i trafiken på vägen hem, fick nästan panik i bilen, min mage gjorde så satans ont, mamma fick inte kontakt med mig på ett tag så vi skyndade oss hem så jag fick lägga mig ner, då gav det med sig lite.
Åt, duschade och packade väskan sen åkte jag mot älskling. Han spelade sitt nörd spel och jag nördade hans iphone spel, haha. Sen kollade vi på film och myste. Vi somnade nångång vid 02:00 great när älskling skulle upp tidigt till skolan dagen efter..

Onsdag (idag) vaknade vi båda av älskling alarm, men inte gick han upp för det! Han sov vidare! Så fick väcka honom ett x antal gånger haha. Sen gick han upp men bestämde sig för att skippa första lektionen. Fick ligga i hans famn i en hel timme till, det var det värt tycker jag (a). Sen gick han till skolan nån timme senare och jag sov vidare. Vaknade av mitt alarm. Fixade mig och bäddade älsklingens säng. Olli smsade att hon ville äta på subway till lunch i sollentuna. Så åkte mot skolan och åt på subway med Olli mannen. Sen gick vi till skolan och hade en timmes teori innan vi började gå mot idrottssalen. Idag var det Censie som höll i lektionen, hon hade innebandy vilket inte är min starka sida, men hon var super duktig! Är hur rädd som helst för innebandybollar, stenhårda och flyger som bara den.. Så visste att innan den här lektionen var slut skulle jag ha ont nånstans ^^ Och jag hade rätt! Emanuel skjöt en innebandyboll mellan bena på mig! xD Det gjorde riktigt ont faktiskt.
Efter idrotten åkte jag till kista med Olli, jag var ute efter neon nagellack och det fann jag. Det fick bli knallrosa och knallgul ;)
Nä, nu avslutar jag detta inlägg och fortsätter på ett nytt om vad jag har gjort under kvällen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0