Ojoj, vart ska man börja ^^

Har varit med älskling hela helgen. Det har varit en supermysig helg! Vi åt som sagt på restaurang i söndags, hur mysigt som helst. Sen har vi verkligen spenderat tid med varann, vilket behövdes.

Igår var jag med Ida i jakobsberg, och sedan åkte vi till kista och åt middag och shoppade lite :) Hittade en jättemysig tröja på cubus som jag köpte. Tröjan var på rea och fanns därför bara i M, L och XL.
Men kunde inte låta bli ändå! Den är väldigt lång och stor för mig men hur skön och mysig som helst. Efter att vi hade varit i kista åkte vi hem till mig. Vi kollade på film, tog kort och mumsade på både glass och popcorn. Vi hade bestämt att vi skulle dygna men det gick ju åt skogen ^^ Vi kunde bara hålla oss vakna till 03:00 sen somnade vi..

Idag vaknade Ida och jag av mitt alarm som ringde 06:50. Det gick inte att gå upp.. Vi låg kvar i sängen i minst 25 min ^^ Sen gick vi upp. Kul med sällskap till skolan.
Vi har haft 2 föreläsningar idag! Hur kan lärarna trycka in det första dagen.. Fick tillbaka omvårdnadshistorian och jag fick VG! :D Så jäkla glad! Har fått VG eller MVG på alla uppgifter i svenska så just nu ser det väldigt ljust ut ;D
Efter skolan åkte jag och Olli till kista. Köpte lite smått och gott där :) Och nu är jag hemma :) Eller, har varit det ett bra tag nu.
Mådde så himla dåligt ett tag. Har inte ätit något förutom i skolan och lite i kista, så det får räcka för idag, får inte i mig ett dugg.. :O
Nu kommer lite bilder som Ida och jag har tagit :) Ni kan vara lugna, ni ska få bilder på älskling och mig senare också :)






Inte så roliga bilder men vill inte lägga ut bilder på Ida innan jag har frågat henne först :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0