Opps, glömt att blogga igen ^^

Här sitter jag framför datorn helt nyduschad och kollar in andras bloggar men jag glömmer bort att blogga själv haha..
Skolan idag var härlig, kan man säga. Vi skulle gått heldag men vi fick välja om vi ville vara kvar i skolan eller plugga hemma, självklart åker jag hem eftersom jag redan var klar med mina frågeställningar osv :)
Men efter skolan så mötte jag Emelie vid bussarna så åkte i till stinsen, hon skulle köpa någon slags tråd tror jag ^^ Jag köpte inget eftersom att jag inte behöver något just nu :) Förutom träningskläder men det betalar ju inte jag :)
Har inte fått mitt SATS kort än, och det är faktiskt tur för jag har varit så himla trött den här veckan. Jag sover inge bra på nätterna, vaknar hela tiden, kan inte somna i tid och hur trött jag än är så vrider jag och vänder på mig i minst en timme innnan jag somnar.. Så skulle inte orkat träna, så tur att jag inte har fått kortet än!

Imorgon vet jag inte hur uppdateringen kommer att se ut, jag är ju bortbjuden på restaurang imorrn halv 7 så efter skolan ska jag hem och vila lite sen börja göra mig i ordning och åka :)
Men på lördag tror jag det blir bättre uppdatering, ska byta min madrass då också! Härligt!!!!!!

Men nu ska jag måla mina naglar, ska ha samma färger men ska bara fylla i där det håller på att försvinna. Sen ska jag nog kolla på film, kommer somna efter 12 slaget som vanligt, men men två nätter till bara!

I brist på bilder får ni en bild på boken jag ska läsa på engelskan, ingen aning vad jag har gett mig in på men sattsar man på högt betyg så får man öka svårigheten lite, dessutom på engelska ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0