MIN BÄSTASTE NYÅRSAFTON!

Förlåt för sämst uppdatering, nu ska jag berätta om min nyår ^^ Lite försenad men äsch, bätte sent än aldrig ;)

Jag vaknade vid 12 tiden. Gick ner och duschade. Jag färgade och noppade mina ögonbryn. Direkt när jag kom upp ur duschen stressade jag med att spraya på nått grejs på mina nya skor så jag kunde gå med dem utomhus. Vid 4 tiden skjutsade mamma mig till stationen så jag kunde fylla på mitt sl kort (plusskort alltså). Sen skjutsade hon mig till centrum där jag skulle möta Jossan. Vi gick direkt till mataffären och handlade saker till ikväll. Sen blev det stress till bussen och även tåget! Gick inte så bra att springa i klackskor, stackars mina fötter... Men vi hann!

Efter massa stress var vi hemma hos Censie! När vi kom in så fick vi hemmagjord chailatte som Censie hade gjort! Hur GOOOOOD som helst! Och till det spelade vi buzz. Hade aldrig spelat det förut och jag sög ju lagom hårt..!!! xD Men det var grymt kul.

Senare på kvällen började vi laga förrätten. Haha, fast jag stod mest och tog kort ^^ Till förrätt blev det bröd i ugnen med en god smörja till som innehöll tomat, rödlök, olja och lite till! Hur god som helst. Sen lekte vi med jaa, vad det nu heter xD Ni får se på bilderna ist som kommer fram senare :)
Sen fortsatte det med varmrätt och därefter efterrätt. Ist för att jag ska skriva om varje rätt så får ni bilder, lättare.
Vi gick ut och smällde lite smällare. En höll på att träffa oss, osmarta flickor som vi är! haha.
Kvällen fortsatte med film och massa mys med godis och läsk. Vi sjöng även singstar och spelade buzz flera gånger om. På tolvslaget gick vi ut på balkongen och skrek med champagnen i glasen haha! Blev inte så bra bilder, min kamera ville inte sammarbeta med mig just då! ^^ Det var massa idioter som inte kunde hantera raketerna. Så en bamse raket flög ist upp på taket och small. Smarta jävlar asså!

Natten fortsatte. Vi åt frukt med choklad fondy (om det nu stavas så?) ^^ Sen blev det ett samtal mellan Jossan och Censie som höll på i 2 timmar! ^^ Alex och jag satt bara och lyssnade och la till lite saker då och då såklart ;)

Vi gick och la oss 06.00 och vaknade igen 12.00. Alla var hur trötta och sega som helst. Jossans mamma kom och hämta oss vid 3 tiden. Direkt när jag kom hem åt jag lite sen degade jag i sängen resten av dagen. Hur trött som helst.

Men det var en jäkligt lyckad nyårsafton. TACK TILL CENSIE, ALEX OCH JOSSAN! SUPER KUL HADE JAG IAF! :D Ni får alla bilder i nästa inlägg!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0