Kom nyss hem..

Stress.. Jag ska till tre ställen imorgon! Först till rösjön med klassen för att kolla så att allt är fixat och klart till friluftsdagen. Sen tillbaka till skolan, äta lunch och sedan ska vi åka till ett badhus där två pers i klassen ska hålla en lektion. Är inte alls taggad på att bada, men jag får väl göra det iaf.. En positiv sak med det är att jag får testa en av alla mina nya bikinis. Det får bli den prickiga. Jaja! Och slutligen efter badet så ska jag till sollentuna station för att sedan åka till danderyd. Hur fan kommer detta sluta..
Min pappa åker till Norge inatt.. Kommer inte kunna säga hejdå, han ska bara vara borta 5 dagar men ändå.

Idag har jag varit i skolan, mycket som pågår i klassen just nu.. Tråkigt faktiskt.. Fick veta matte nationella, det var superbra enligt mig ^^ Sen har jag jobbat hela kvällen och har just kommit hem. Sötungen var lite jobbig idag.. Han var övertrött så han vred och vände på sig i min famn och kunde verkligen inte somna, fick vagga han och puffa lite på hans rumpa, det gillar han och tillslut så somnar han. Går ner och kollar på tv så länge, men efter ett tag hör jag att han skriker där uppe så det var bara att gå upp dit och hämta ner honom, han ville ligga i famnen hela tiden, så fort jag försökte lägga ner honom i sängen så gallskrek han och höll med all kraft han hade runt min nacke, han ville verkligen inte. Så det var bara att ha honom i famnen tills hans mamma kom hem, inte ens då hade han somnat.. Lite jobbigt men men, det är så ibland. Han är lika söt ändå!

Min kropp kan inte må bra av att jag stressar så här mycket. Det blir inte att sova än på ett bra tag. Måste plugga.. Inte hunnit äta något heller. Bra där (Y)
Nej men.. Jag ska skärpa mig, oroar mig för att jag ska glömma något imorgon..

Jaja.. Inläggen blir tråkiga nu. I helgen är det fest, fick veta att det är tema på festen, haha jag ska komma till festen i min heldräkt xD Aja, är det tema så är de! Haha, kul ändå! Men lycka till med 50 pers hemma hos "R". Kommer ju vara smockat med folk ^^ Aja, nu plugg hela natten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0