Bio - hur många lingon finns det i världen.

Hade engelska nationella idag. Hör delen gick urdåligt.. Och läsdelen gick okej. Hoppas på ett G i alla fall. Efter nationella så stannade jag kvar i skolan och gjorde klart en idrottsuppgift som Olli, Lollo och jag hade glömt att lämna in, så det var skönt att bli av med den! Sen påbörjade jag en annan uppgift, ska försöka hinna klart med den så fort så möjligt.
Tog tåget hem med Olli.

Nu är jag hemma och jag har precis duschat och diskat faktiskt! Duktigt :D
Ikväll ska jag gå på bio med Olli, 20:40 börjar bion. Så jag ska ta ett tåg 17:13, Olli möter mig på tåget. Vi ska kolla i sergel så vi åkte till stan och hämtar ut biljetterna först eftersom att vi har bokat, sen går vi och käkar :)
Kommer hem ungefär 11-12 så hinner inte skriva då, därför jag gör det nu :)

Imorgon jobbar jag dag.. 07:00 - 16:00. Så jag kommer vara väldigt trött imorgon när jag kommer hem så sent idag.. Men men! Imorgon ska Stephanie och jag gå ner till PIVA avdelningen, mer än så säger jag inte eftersom att jag inte vet så mycket själv. En grej vet jag och det är att Stephanie och jag inte får gå själva, så det är lite läskigt men grymt spännande! Så jag har verkligen något att se fram emot!
Men nu måste jag torka håret och klä på mig. VILKET VÄDER!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0