En hel dag ute i skärgården.

Jag är så himla slut, skärgården har tagit all min energi.

Som man säger - sjön suger
.
Och då menar man inte att sjön är sämst, utan att sjön suger åt sig all kraft och energi man har i kroppen. Tro det eller ej, även fast man ligger still i båten hela tiden och solar så går det åt så himla mycket kraft. Man är helt död efter en dag ute i skärgården.

Då kan ni säkert lista ut vad jag har gjort idag. Har åkt med vår båt hela dagen. Vi åkte en bit och la till bland massa öar. Fullproppat med båtar ute. Mamma hade gjort en pasta sallad till lunch som vi mumsade på båten. Sen har satte vi på musik på radion som pappa har kopplat in till vår båt. Sen låg vi och solade i några timmar. Jag låg längst bak i båten på soffan där solen gassade på som mest. Kände efter en timme hur stekhet min kropp började bli men trodde inte att solen tog så mycket så jag fortsatte att sola i en timme. Efter 5 timmar ute i skärgården så åkte vi hemmåt.

Kom hem och kollade mig i spegeln. Blev glad när jag såg att jag hade fått rejält med sol. Åh ja.. "Glad"

Ikväll har jag ätit hemmagjord paj, gott! Att duscha var rena helvettet.. Kunde inte sträcka upp händerna för att tvätta håret, det sved så mycket i axlarna. Så jag fick ta till med en massa knep.
Tog på mig morgonrocken lika fort som jag tog av den. Så fort den kom på så brändes det, gick inte att ha den på. Så fick ta på mig en byxdress som man tar på sig underifrån, sen fick jag skippa axelbanden, har den endast så den täcker brösten. Det här är så sjukt.. Det bräns än och det kommer det göra hela natten.

Men jag får skylla mig själv. Skulle jag solat i två timmar här hemma så skulle jag bara fått lite färg. Men om man solar ute i skärgården så bräns man sönder på en timme, eftersom att vattnet reflekterar. Så ja.. Nu vet ni. Gör inte samma misstag som mig! Ta solkräm på er! Sola endast ansiktet ett litet tag! och även kroppen!

Ska ladda över bilderna ifrån min kamera så ni får bilder om en stund.

Juste, håller på med en ny design också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0