FÖRLÅÅÅÅET!

För dålig uppdatering men jag kom hem så himla sent igår.. Var tvungen att göra mat mitt i natten som jag skulle ha med mig till lunch idag. Det fick bli en enkel pastasallad.

Gick upp som vanligt 05:00. Packade i maten osv. Sen efter ett tag kommer mamma ner och säger "jag skjutsar dig till jobbet". Det var liksom 5 min kvar tills jag skulle börja gå mot tåget och så kommer mamma som en räddande ängel! haha :D
Gick och la mig igen, fick sova EN HEL timme längre! Sen var det grymt skönt att åka bil till jobbet istället för att ta ett tidigt tåg, väntade 15 min på bussen i sollentuna, sitta på en buss i 30 min osv. Härligt!

Idag skulle Stephanie och jag få vara med på en ECT. Vi gick ner med patienten och var väldigt taggade på att få se på något heeeelt nytt! När vi är framme säger en sjuksköterska "vi har ingen ordinarie personal idag så vi tar inte emot några studenter". Amen härligt!! Det var bara att gå upp till avdelningen igen.. Snacka om att Stephanie och jag var besvikna.. Vi har längtat så mycket efter det här.. Aja.
Vi spelade UNO istället på avdelningen :) Sen fick vi följa med och hämta patienterna igen :)
Dagen har flytit på. Under dagen kändes det som att jag dog i någon sekund, fick höra en sån hemsk grej och den var verkligen hemsk! Man måste verkligen tåla att höra sånt här när man jobbar här.

Stephanie och jag har lagt pussel också xD Vi försökte med 750 bitar men gav upp och tog ett med 99 bitar istället. Sen pratade vi med en patient hur länge som helst. Det är så otroligt intressant att prata med honom, man blir helt insatt i det han pratar om, dessutom har han en hemsida med 122.000 läsare! Känner mig lite som V.I.P när han skrev ner hemsidan till mig. 2600 inlägg har han skrivit, galet intressant!

Min handledare var sjuk idag så jag gick med Stephanie och hennes handledare. Vi fick sluta två timmar tidigare. Tog bussen med Stephanie till sollentuna sen tog jag tåget till rotebro så hämtade mamma upp mig där :)
Vi åkte och handlade mysmat till helgen. Sen kollade vi på en kamera till mig. Min digitalkamera har fått fnatt och vägrar sluta hacka och det kostar mer att laga den än att köpa en ny. Har ju min älsklings systemis men ibland när man ska åka nånstans så kanske man inte orkar släpa på den och då är en digitalkamera det rätta valet så ja! Jag SKA hitta en den här helgen!
Vi åkte även till rusta och hittade två underbara påslakan till mig! Ska byta på sängen imorgon så då får ni se på skönheten! KÄRLEK TILL 1000!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0