Det går inte att ladda upp bilder..

tydligen.. Så kan inte visa mitt nya påslakan.. Eller mina nya grejer.. Eller bilder ifrån idag.. Men men det kanske funkar senare eller imorgon :)

Kan ju börja berätta om min dag igår (lördag). Tog det väldigt lugnt på morgonen. sov till 11 och gick upp för att äta jordgubbar med glass till frukost :D På eftermiddagen åkte mamma och jag ut och åt lunch sen åkte vi vidare till barkarby för att kolla efter en ny kamera. Vi gick in på media markt först och kollade. Över 100 olika digitalkameror hade dem! Kollade först på alla som kostade under 1000:- men alla hade jättedålig bildkvalite. Mamma och jag tog kort på varandra för att kolla bildkvaliten. Sen hittade jag en kamera för 1500:- men en kille som jobbade där sa att den var bra inomhus men dålig utomhus. Så jag kollade vidare tills jag hittade en rosa kamera. Superfin, vi frågade ifall den var bra. Och av alla kameror som fanns så rekomenderade dem rosa. Så vi litade på den och köpte den. Eller, JAG köpte den! 1290:- kostade den + minneskort + kamerväska. Hela altet gick på 1600:-
Jag är supernöjd med min kamera! Har lekt med den lite. Lärt känna den liksom ;) Tagit massa kort både igår och idag och den är superbra! Knallrosa dessutom :D Den fanns annars bara i en ful grön eller silver. Och rosa var snyggaste av alla så den färgen fick det bli! :) Synd att jag inte kan visa den nu.. Men ni får se den imorgon :) Vi var inne i affären i 3 timmar! xD Vi glömde hela tiden bort vilka kameror vi hade testat och vilka som var bra/dåliga,  sjukt hur många de fanns!

Vi åkte hem efter det och åt god mat. På kvällen webbade jag lite med Simon :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0