Måndag + tisdag.

Igår jobbade jag dag 7-16. Stephanie och jag var med på ronden där läkare, sjuksköterskor och några andra pratar och herrergud.. Både Stephanie och jag somnade!! Alltså, vi satt ju inte sov precis men vi slumrade till hela tiden, så jäkla pinsamt! Under dagen så har vi pratat med patienterna, varit med på inskrivningssamtal osv. Det tog på mig när jag var inne på inskrivningssamtal, när jag fick höra varför patienten vill läggas in, usch inga roliga saker man fick höra. Alla patienter är så himla snälla och glada! Man förstår inte att varför vissa patienter ligger inne på avdelningen, dem verkar må så bra. Riktigt roligt att praktisera där faktiskt!
När jag kom hem så åkte mamma, Jesper och jag till täby för att brorsan skulle till öronläkaren. Efter de så gick vi en sväng inne i täby centrum. Vi käkade även middag där :)
Somnade i bilen på vägen hem, somnade framför datorn medans jag bloggade, somnade när jag höll på och ta kvällssprutan.. Shitt gick och la mig halv 9 eller något :o Helt slut..

Idag (tisdag) så vaknade jag av mitt alarm 07:00. Skulle till skolan och ha mattelektion inför nationella. Kul att man är ledig ifrån praktiken och behöver gå upp 07:00! Men jag var mådde dåligt, kunde ändå ha orkat gå till skolan en stund men jag gjorde inte det. Somnade om och vaknade 15:00. Fick en chock när jag såg hur mycket klockan var! Snacka om trött tjej.. Har kollat på film resten av tiden tills middagen. Efter middagen så åkte jag ut en sväng med mamma. Vi åkte till centrum och sedan till mormor och morfar.
Just så pratar jag med Mr! Är så glad! Har inte pratat med honom på ett bra tag för att det har varit knas med hans mobil men nu så! Nu smsar vi för fullt :D
Duscha nyss och nu sitter jag i min morgonrock och myser i sängen :) När jag duschade så satt det något svart på min höft, såg och kändes precis som en fästing! Bad mamma kolla på det sen och sån tur var så var det ingen fästing! PUUHH!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0