Skulle publicerats igår.

De två inläggen under det här skulle publicerats igår men det var problem med blogg.se som säkert andra också har haft.
Man kunde fortfarande skriva inlägg men inget publicerades på bloggen och inga bilder var tillåtna heller. Men nu verkar det funka igen?

Nåja! Jobbade kväll idag. Har varit supervarmt ute. Det var ett stort misstag att ta jeansleggings idag.. Dagen har gått ruskigt fort! På kvällen tog vi en promenad ner till sjön med 6 patienter. Gud så skönt det var! Solen var fortfarande framme och sjönn var ju helt underbar! Tog en bild men orkar icke ladda över den till datorn idag. Senare på kvällen fick Stephanie och jag följa med på en skallröntgen. Tog endast 3 min ^^ Sen när vi kom upp på avdelningen igen så hade det skett en olycka. Skrik, slag och massa spring. Jag fick lite panik ett tag men det lugnade ner sig sen, tur de. Fick sluta en timme tidigare.

Nu är jag hemma och kollar på film. Är inte trött så kan inte sova än även fast jag borde.. Har nationella i engelska imorgon, läs + hör. Är ledig imorgon och typiskt att vi ska ha nationella då.. Aja, bara att gå upp 07:00 på min LEDIGA dag då........... irriterande..

Nåja, nu verkar blogg.se funka igen så. Lägger in bilder ifrån mina nya saker + påslakanet + bilder ifrån båtturen imorgon, för sent att göra det nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0