Bra dag!

Dagen har varit mycket bra! Trodde den skulle bli stressig och jobbig, men inte det!
Tog tåget och bussen till rösjön med Mylade. Putte var redan där, han hade tagit bilen. Vi satt oss vid bryggan och pratade tills alla de andra kom. Vi gick först runt på rösjön och kollade runt vart våra stationer ska vara. Olli, Jossan och jag hittade en prima ställe.
Sen så körde vi brännboll. Det var jättekul! Hadis skjöt bollen på en fågel nästan, Stephanie skjöt bollen på Johanna och mig och vissa skjöt ner bollen i vattnet. Och den som skjöt ner den i vattnet var också tvungen att hämta den ;) Sen badade två tjejer i klassen, usch vad kallt!

Tillbaka till skolan och äta lunch och ha betygssamtal med Andreas. Och jag är så jävla glad. Jag fick MVG i slubetyg i idrott!!!!!!! HAPPPPYY!
Johanna och jag åt vår egna lilla lunch ^^ Sen var det dags att röra sig mot badet för att ha simning! Louise och Jeanette höll i simlektionen. Hade min nya prickiga bikini på mig, den satt jättebra på!
Jäklar vilken jobbig simlektion! Det märks hur dålig kondition jag har.. Men det var ändå jätteroligt fast det var jobbigt! Ska nog börja simma oftare, så kul och bra träning också :)
Efter simlektionen fick vi sluta. Tog bussen med Censie, hon stressade mig som fan xD hon bytte om mycket snabbare än mig och sa hela tiden "6 min tills bussen går, 5 min tills bussen går" haha slängde på mig och packade ner allt sen halvsprang vi mot bussen. Som var typ 10 min försenad.. Det är ju typiskt!

Mötte Olli vid sollentuna station och åkte med henne till kista. Hon skulle köpa student present så jag var så snäll som följde med henne. Vi åt även middag där, det var roligt!
Kom hem vid 6 tiden och började plugga. Blev precis klar med pluggandet! Har allså pluggat konstant i 4.5 timme! Känner mig riktigt duktig som blev klar med en uppgift och även en kompletering! Har engelskan kvar att plugga på, men jag tänker inte plugga mer idag!

Nu ska jag unna mig en skål med jordgubbar och glass! Sen ska jag kolla på missade serier. Har sovmorgon till 13:00 imorgon, så himla skönt! Ska lämna in de 2 uppgifterna jag gjorde ikväll sen måste jag sticka till praktiken! Och sen är man ju ledig resten av veckan + måndag! Härligt härligt!
Nu har pappa åkt till Norge så jag ska verkligen umgås med mamma de här dagarna!

Vill tillbaka nu nu nu!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0