Lördag

Idag gick jag upp 07.00 för att vinka av brorsan som åker till USA. Det kommer bli tomt utan honom på julafton.. Den jäkeln åker först till New York för att fira jul med kompisar. Kan bara tänka mig hur häftigt det skulle vara att fira jul där. Den stora julgranen och allt annat. Snacka om häftig upplevelse. Efter jul åker han vidare till Miami för att fira nyår. HUR KUL!? Hade inte tackat nej till den resan.
Haha, men det komiska är ju att det är vinter i New York så han får ta med sig vinterkläder sen åker han ju till Miami där det är sol och varmt. Vilken omställning haha.
 
Jag dog lite imorse när Jocke kom in genom dörren med endast en liten väska som handbagage och en ryggsäck som resväska! Dem ska liksom vara där i två veckor och han har endast med sig en liten ryggsäck haha!!
Hans ursäkt var "Hittade ingen väska igår så jag får köpa mig kläder där istället". Men han ska ju få kläderna med sig hem också! Haha Jocke alltså..
 
Nåja, efter jag hade vinkat av min kära bror så gick jag och la mig i 2 timmar till. Mamma och pappa drog iväg och handlade julklappar jag fick inte följa med buhu.. Fast kan ju inte följa med när dem ska köpa saker till mig, det blir bara tråkigt då!
Men senare på dagen åkte mamma och jag till kista och köpte sista julklapparna till pappa. Så nu är han klar.
 
Ikväll har jag myst ner mig hemma. Blev utbjuden men kände mig riktigt trött och seg. Så sjukt mycket folk ute nu sista helgen innan jul. Köer, bilar, kaos med människor.. Blir nervös när det är så mycket människor omkring en hela tiden haha. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0