Gårdagen

Igår (fredag) var jag som sagt på mini ullared med mamma. Det var faktiskt inte alls svårt att hitta dit. Med karta från hitta.se och Ollis beskrivning så hittade vi dit utan att köra fel en ända gång! Mamma och jag gick där inne i 3 timmar men vi kom bara halvvägs.. Klockan rusade iväg och klockan var redan 5 så vi insåg att vi får lämna paradiset för att hinna julhandla och laga mat innan klockan blir alldeles för mycket. Det tar 45 min att köra hem också, dessutom var det becksvart ute så man såg nada och för att göra det lite värre så snöade det jättemycket så tog lite längre tid att komma hem. Jag fick med mig en gullig väst för 45kr, så sjuuuuuuukt snygga seglarbyxor och en sak som jag inte kan förklara, typ som en kalender. Ska visa alla saker när jag väl har tid att ta kort på det.
 
På kvällen var jag slut, åt så sjukt god middag. Jag som kan äta en köttbit åt 3 stycken, så gott var det. Efter maten rullade jag upp till vardagsrummet och kollade på Jack Sparrow filmen med mamma och pappa. Mysig dag och kväll.
 
Fick även min julklapp av brorsan eftersom han ska resa till USA i två veckor nu, inte alls avis.. Fick 300kr på kicks. Alltid behövligt. Av mig fick brorsan sjukt häftiga kallingar. Så svårt att hitta presenter till killar haha!
 
Gissa vem som spillde ut halva chipspåsen på golvet? Jo, jag.. Trodde att påsen var oöppnad så när jag ska lägga upp påsen på hyllan ramlar halva påsen med chips ut på golvet. Klant haha..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0