Gårdagen var riktigt bra

Det började med att jag skulle hämta ut mitt paket som hade kommit men innan jag gick hemifrån såg jag att jag hade ännu ett paket att hämta ut så jag tog en promenad till väsby centrum där jag hämtade ut de 2 paketen.Tur nog så vägde inte paketen så värst mycket så jag kunde lätt bära paketen själv. Jag tog en promenad till stationen för att sätta mig där och vänta på tåget till mammas jobb med paketen i handen. Helt plötsligt ringer min närmsta killkompis som jag inte har hört ifrån på ett bra tag. 2 sekunder senare ser jag honom gå emot mig, ren lycka kan jag bara säga! Vi pratar och lyckligt nog så ska vi ta samma tåg så vi hinner prata ännu mer. Att träffa honom gjorde hela min dag, blev helt varm i hela kroppen när jag såg honom. Har inte träffat honom på 1.5 år så glad blev jag allt!
 
Åkte till mammas jobb och lämnade paketen i bilen medans mamsen och jag handlade fredagsmat.
Hem och laga mysmat och sen börja fixa sig inför utgång. E och jag tog tåget från väsby och mötte Olli, Michelle, Nelly och Emma på tåget. Senare så hoppar Gurra på tåget. När vi kommer fram är det kö, tog inte så lång tid att komma fram. Killarna var rädda att inte komma in för vi hörde att om killarna inte var i sällskap med några tjejer så kom inte killarna in. Gurra var mest nojig haha men båda grabbarna kom in :)
Det blev dans hela kvällen. Men jag blev grymt besviken när jag kom in på Nype. Det var ju som sagt "ladies night" på nype, dem lovade rosa golv, rosa lampor, rosa drinkglas osv. Men inget av det såg jag en skymt av besviken!! Drack inget på hela kvällen förutom ett glas vatten :)
Efter 3 timmars dansande var jag helt slut i benen. Det kändes som att varenda kille som dansade på dansgolvet var 2 meter långa så jag kände mig jätteliten.. Fick en del smällar från killar som dansade lite knas. Flera killar som var typ 4 meter långa dunkade sina armbågar i mig skalle, då gav Gurra och jag igen och puttade tillbaka haha. Så det var inte så jättekul att dansa när killarna puttades hela tiden, vi som är lite mindre flyger ju hit och dit.
 
Men det var inte det värsta. När vi alla dansade i grupp så kom ett tjejgäng och puttade bort oss riktigt hårt med händerna för att dem skulle förbi, typ "flytta på er, vi ska förbi här". Det var inte så att dem lite diskret gick förbi, nejnej.. Här puttar man bort oss med all kraft haha.. 
 
Efter flera timmars dansande kände E och jag oss klara så vi går och bra nog hinner vi med sista tåget som gick 01.50. Vi slapp ta den äckliga nattbussen som tar typ 3 timmar med en massa fulla ungdomar.
Kom hem vid halv 3 tiden och somnade direkt.
Bra kväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0