Torsdag

Idag har jag varit med mamma hela dagen. Vi åkte först till stan för att byta till en mindre storlek på min Canada goos jacka! Sen hade jag hittat ett par skor jag ville kolla på. Vi gick runt halva stan för att hitta till butiker som jag aldrig någonsin har hört talas om. I varje butik vi kom in i så sa dem att vi skulle gå till en annan butik och så fortsatte det tills mamma och jag gav upp. Efter 4 timmars gående i stan åker mamma och jag hem och lämnar alla kassarna och så tar vi bilen till kista för att byta några julklappar som var fel storlek osv.
Klockan blev 4 innan vi var i kista och varken mamma eller jag hade ätit på hela dagen så det första vi gjorde var att sätta oss och äta gekisk mat! Nämligen Giros, min favorit!
Innan vi åker hem så åkte vi förbi stinsen för att handla godis men det blev inte bara godis utan en jacka till mamma och en tröja till mig.
 
Nu ligger jag i sängen, nyduschad och trött i benen. Har varit igång i 8 timmar idag så nu har jag ont i lederna så mycket jag har gått. Ska snart hämta en apelsin och mysa till missade serier.
 
Imorgon är det fredag och då ska jag som vanligt handla mysmat med mamma sen på kvällen har Olli och Gurra bestämt att jag ska umgås med dem. Orkar nog ingen dans imorgon så mycket jag har gått dessa två dagar. Blir nog att sätta sig på hellis!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0