I fredags

Hela den här helgen har varit ren kärlek! Så mysig och händelserik helg, mer sånna tack.
 
Nu ska jag avslöja vad som hände i fredags. Jag blev ju uppringd tidigt en morgonen, jag blev helt hysterisk och glad för att jag hade blivit utvald att komma på en gratis fotografering där makeup, styling och fotografering ingick. Jag fick även ta med mig en kompis som också får allt det där.  
 
Jag åkte dit med Olli. Vi blev uppropade direkt. Vi blev sminkade och t.o.m Olli blev sminkad med mascara och allt! Hon passade i smink, hon blev superfin enligt mig! Sen var det dags för fotografering. Allt gick super, vi fick en sån bra fotograf. Det läskigaste var när jag skulle ställa mig på en ashög byrå typ haha, höll på att tappa balansen.. Jag hade fethöga skor dessutom så vingligt blev det haha!
Allt var gratis förutom om vi ville köpa bilderna dem tog, då kostade det så klart men det var inget måste att köpa. Men både Olli och jag köpte bilder och jag blev förvånansvärt nöjd över bilderna. Trodde inte alls att jag skulle bli det men där ser man! Köpte 10 bilder + att jag fick en bild gratis så 11 bider fick jag med mig hem på ett USB och även Olli gjorde så. Det jobbiga var att killen som fixade bilderna på ett USB till Olli och mig blandade ihop dem så vi visste inte om vi hade fått rätt USB.
 
Efter fotograferingen tog Olli och jag tåget hem till mig. Direkt när vi kom hem till mig kollade vi på bilderna och som Olli och jag misstänkte. Vi hade fått fel USB. Olli hade fått mitt och jag hennes så tur att vi åkte hem till mig så vi fick rätt, hade blivit lite jobbigt annars.
Efter en stund kom Leo till mig så satt vi oss i köket och spelade spel. Det blev en väldigt bra dag och ett bra slut på hela fredagen. Kärlek är ordet för den dagen.
 
 
 
 
Under kvällen gjorde vi en flaskpost. Undra vem som fann den!
Drack ett glas av min favorit rose. Och när jag kollade så hade skummet format sig som ett J. Undra om det var en slump eller om det är något fuffens på gång ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0