Klagomål

Nu har jag fått ett klagomål på mina bilder jag lägger ut på bloggen. Att bilderna ser likadana ut förutom att jag byter kläder.
 
Och det har den anonyma personen helt rätt i. Jag har själv sagt att jag ska ändra på det nu när jag har en kamerastativ. Men grejen är att varje gång jag ska iväg så börjar inte jag fixa mig två timmar innan.. Ungefär när det är 20 min kvar så börjar jag fixa mig och då blir det bara en tråkig och hastig bild med iphonen framför spegeln. Väldigt tråkigt och det håller jag med om. Är själv trött på spegelbilder. Jag måste bara ta tag i det, ta upp kamerastativet (tar liksom 30 sekunder att göra det) och ta kort med systemisen.
Förutom för ett år sen ungefär, när jag inte hade spegeln i mitt rum så tog jag alltid bilder med systemisen/digitalkameran.. 
Men min digitalkamera är den sämsta som finns. Blev helt lurad när jag köpte den på Media markt i barkarby sist.. Frågade alla som jobbade där och alla rekommenderade just den kameran så få litade jag på dem.. Största misstaget jag har gjort.. Kan inte ens filma med kameran, bilderna blir kassa så den kameran kan lika gärna åka i sopen.. Där rök 1200:-...
 
Jag ska försöka att ändra på det. Får se om jag gör det den här veckan men en sak är säker. Efter nyår när 2013 året börjar så ska det bli ändring. Det är mycket lättare att ta tag i saker när man börjar från allra första början av året, sen kanske det inte hållet året ut men ett bra tag i alla fall.
 
Så ja, det ska bli ändring..  Håll ut..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0