Helt otroligt..!

Oj oj asså, vilken dag! kan väl börja berätta om min tisdag som spenderades med Marcus, johanna, Elias och Tobbe! Älskling kom till mig vid 19.00. då var jag ute och hoppade. Jag har väldigt lätt att se på honom om det är nått som är fel! och då släpper jag inte de förns han berättar de för mig! märkte direkt på honom att det var nått, och klart jag hade rätt! INRE BLÖDNING..!
Kvällen fortsatte med att alla små killar och johanna kom till mig. Vi hoppade studsmatta, skrattade och hade väldigt kul, eller jag hade iaf kul ^^ Sen hade Johanna och jag sådan lust att springa iväg ^^ så vi sprang ner till ån och gick över vattnet! sen när killarna började närma sig sprang vi iväg (a) haha Marcus och Tobbe var också lekfulla! :D dom gömde sig för oss! tillsist orkade inte johanna och jag springa mer! :O så vi stannade till slut ^^
Kvällen fortsatte med att vi hoppade studsmatta och skrattade ännu mer.
Åh juste! lite senare på kvällen gick johanna och jag ner till ån igen, vi behövde prata lite, killarna stannade hemma hos mig. då skulle Johanna och jag gå över vattnet igen, det fanns en liten grej nere vid vattnet som man kunde gå över. Jag gick först och sen kom johanna på, hela röret skönk och jag fick hoppa upp för att inte ramla i vattnet! hinner precis kliva upp på land, då ser vi Marcus och Tobbe komma springandes :O vi skrek ganska mycket, vi blev rädda, vi skrämde säkert upp dem! :( ÄKTA GENTELMÄNN!
Till sist gick alla hem och Marcus och jag gick in. När vi kom in satt han sig i sängen och såg helt bekymrad ut! tillsist säger han "jag vet inte hur jag ska säga det här.." Redan då fick jag världens smärta i bröstet, det ända jag hade i tanken var (han kommer att dumpa mig, han kommer att dumpa mig) jag började få tårar, men sen säger han att han skojade, fy vilken lättnad! Men älskling, du får inte göra om det där igen!!!<3
Innan vi skulle sova så ser jag något på honom igen, när jag försöker pussa honom så drar han bort huvudet och ligger bara där utan att säga nått.. så jag låter bli att göra nått och försöker sova ist. Men efter ett tag talar han ut.. och han blir ledsen och får tårar! tänker inte ta upp anledningen, förstår honom till 1000%!
Vi somnade nångång runt 02.00.
Det här inlägget blev så långt så berättar om idag i ett annat inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0