3 underbara månader!!!<3

Idag har älsklingen och jag 3 månader! massa fler ska det bli också! är som nykär varje dag! Älsklingen kom till mig vid 1 tiden på dan. vi myste lite sen fick jag ett hjärta med massa choklad i, Naw gulle! <3 så gav jag honom min lilla sak :D den passade världsabäst på honom! Lite senare åkte vi till sollentuna och fikade, sen bärde det av till kista där vi åt middag! Vi hade turen med oss! bussen som går direkt till upplands väsby gick precis när vi skulle hem så det passade bra <3 på vägen hem tog älsklingen och jag en bild tsm, vi är alldeless för dåliga på det! en bra blev det iaf <3 kom hem för en halvtimme sen. Följde med älsklingen till stationen, sen klarade jag inte av att lämna honom så tog tåget till t-centralen med honom, sen var jag tvungen att lämna honom! blir jobbigare och jobbigare för varje gång!

Imorgon ska jag jobba. Ska passa lilla Amadeus på bara 9 månader! sen ska jag jobba på söndag och på onsdag! Saknar Marcus så JÄVLA mycket! :( Nu ska jag iaf kolla på film och smsa med Marcus!

Älsklingens lilla present! <3

 Är så jävla kär i bilden! OCH MARCUS!<333

Kommentarer
Postat av: ida

Fin bild :)

Hade också velat ge erik ett sånt armband men har gett honom ett och det tappade han sen gav mamma och frazze ett och det tappade han också så... vågar inte riktigt.

2010-05-16 @ 10:29:29
URL: http://babelly.blogg.se/
Postat av: josefine

hehe tack! :)

aj då, hur lyckas man tappa det 2 gånger? :O

2010-05-16 @ 21:30:34
URL: http://jjosefineen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0