Svar på kommentar

hur lärde din pojkvän och du känna varandra? vad var det som gjorde att ni fastnade för varann? svara gärna =)

Svar: När Marcus var tsm med en tjej, kollade jag in deras bilder ganska ofta, jag vet värsta stalkern! :P men iaf. direkt efter att dem hade gjort slut började jag ta kontakt med Marcus, hade inga tankar på att bli tsm med honom eller nått liknande, tyckte han verkade vara en bra kompis så jag började prata med honom på bdb. sen fick jag hans msn och vi pratade VÄLDIGT ofta. som kompisar då. Kunde prata med honom om nästan allt, allt jag inte kan med mina andra kompisar. jag gillade att prata med Marcus, började gilla honom, men sa inget för visste inte vad han kände. vi bestämde säkert 10 gånger att vi skulle träffas men det kom alltid något ivägen. Tillsist slutade Marcus och jag att prata med varann ett lååångt tag. vi pratade lite då och då, vi var jätteosociala mot varann. Men jag slutade inte gilla honom för det. asså jag var inte kär i honom men jag blev intresserad av honom, ville veta mer och mer om honom.
Efter 2 månader kanske, började vi prata igen och han skrev en massa gulliga saker och förklarade vad som pågick och varför han inte har varit så social mot mig på sista tiden.
Knäppt men jag tog kort på det han skrev till mig. tror det kommer vara väldigt intressant i framtiden om vårt förhållande håller.
Till slut träffades vi och mitt första intryck av honom när jag såg honom var "världens sötaste, han kommer jag inte ha en chans på" men det hade jag visst. kommer aldrig glömma första gången vi träffades. När jag går förbi ställena vi var på så tycker jag att jag känner igen Marcus doft ^^ haha knäppt det låter men så är det ^^
Jag vet inte riktigt vad det var som gjorde att jag fastnade för Marcus, jag bara kände att jag ville ha honom. Marcus och jag är SÅ olika, kanske därför det funkar så bra med vårt förhållande. han är verkligen speciell och det är inget jag bara säger, det är SANNINGEN! 


Det är lite suddigt nu eftersom jag har tagot kort med mobilen från datorn. Men det här skrev han efter att vi hade börjat snacka igen, ni kan ju tänka er hur rörd jag blev av de där fina orden! <3

Hoppas du har fått svar på din fråga nu :) fråga om det är nått :)
 


Kommentarer
Postat av: Marcus

Hej jag heter Marcus, jag kommer från Svenska och pratar jätte bra Sverige.



Haha, fail på grammatiken där xD

Men det där kommer jag ihåg att jag skrev :)<3

2010-05-02 @ 21:56:27
Postat av: josefine

Haha älskling ^^ <3 vem bryr sig om grammatiken? ;)<3 hela texten är underbar!<3



Oj bra minne du har :)

2010-05-02 @ 23:23:45
URL: http://jjosefineen.blogg.se/
Postat av: Marcus

Mm precis :P<3



ja verkligen, lite bättre än en guldfisk faktiskt :)

2010-05-03 @ 01:28:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0