Tralala..

Dåligt uppdatering kanske ^^
Men i onsdags hände inget direkt, var på karolinska sjukhuset till 03.00 på natten. Somnade direkt när jag kom hem. Igår var jag så jäkla trött! vi hade 3 timmars föreläsning om droger på morgonen, snacka om att jag halvsov.. det var inte direkt intressant heller :P hon berättade om sitt liv, knappt om droger.. På eftermiddagen hände det en massa tråkiga saker. Johanna sprang iväg, jag sprang iväg och var ledsen, Ida och Evelina fick stötta mig osv... sämsta dagen på länge.. Men det ordnade upp sig på kvällen då jag åkte in till stan och träffade älskling! hade inte träffat honom sen i måndags, det är fööör länge! det var inte planerat att vi skulle träffas heller. Vi var i stan och pratade om allt och alla, som man säger. Mys! jobbigt att lämna honom!
Just nu sitter jag iaf i skolan och har rast, snart har vi kunskapstorget då man får göra klart sina rester. Jag ska då jobba med mitt powerpoint arbete.
Sen vid lunchen ska jag ringa jobbet och fråga om tid imorrn. Ska sova över hos älskling ikväll, om inte jobbet förstör så klart. Marcus har tävling imorrn, den ska jag kolla på :) sen får vi se, kanske blir ett inägg innan jag åker till älskling, om jag hinner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0