Duktig eller vad!

Skolan var lugn idag. Vi fick våra pengar från praktiken, 450 blev det för mig.
Hahah, idag var det första gången som jag sprang till skålen inne i rummet i skolan xD vad som låg i behöver ni inte veta!
Efter skolan sprang jag verkligen allt vad jag hade till tåget. om ni tänker er, från att ta på mig skorna, jackan och springa till tåget från skolan! och då var tåget redan på perongen när jag tog på mig skorna! snabbt eller vad! ;)
Hahah, jag kom lite tidigare till mammas jobb så fick hjälpa små barn att klä på sig, herregud vad söta dem var!
Sen kom mamman som jag skulle på intervju med. Gick hem till henne, hon visade runt mig och så hade hon en lista på saker som ska göras. Men det är inte de bästa! jag fick jobbet också! :D ska passa en 9 månaders liten unge som heter Amadeus! en riktig kelgris! <3
Haha. Sen efter det var det meningen att jag skulle ut och träna, la mig i sängen i 2 sekunder för att bara varva ner. Jag vaknar av att mamma väcker mig och säger att det är mat.. måste varit helt slut.. SKOLTRÖTT ELLER VAD!?!?
Nu har jag precis ätit en good glass! och pratat med älskling.

Hmm, vet ni vad.. mina misstankar stämde.. jag hade rätt.. och dem tankarna är kvar! så förmodar att det blir samma imorrn, JOHANNA MÅSTE TA TÅGET MED MIG!
Men nu ska jag lyssna på musik och plugga lite, kommer ett godnatt inlägg senare!

Gammal bild! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0