Lördagen den 14 januari - bästa kvällen på länge!

I fredags tränade jag med Olli. Körde ben och armar den dagen. Haha, Olli filmade när jag försökte göra olika övningar på en boll, haha jag bara ramlade och låg och sprattlade med benen haha..

Igår tog jag det lugnt på dagen. Jag var iväg med mamma och mormor en sväng till stinsen och kollade runt lite där.

På kvällen fixade jag mig inför utgång! Tog ett gansk tidigt tåg med Olli till Hellströms, man måste åka väldigt tidigt för att få en bra plats, vi fick en superbra plats uppe vid sofforna. Vi tog det lugnt i början, tog en cider och snackade. Efter 2 timmar där så kände vi för att bjuda dit lite people :) Så Leo och Gustav kom dit! Kl 10 sänkte dem belysningen och satt på väldigt hög musik. Jag hade så jäkla kul! Olli och jag körde massa tester bland annat "inte blinka - testet" och "inte le - testet". Haha jag ler ju jämt så jag vann inte en enda gång på det testet mot Olli men jag vann en del på det andra testet i alla fall.
Man blir så sjukt mätt på all dricka, orkade inte dricka mer efter min 4e cider.. Men då sticker Gustav och köper en till cider till mig..! Då var man ju tvungen att dricka den.. Men den slank ner till slut haha. Olli var riktigt packad, hon blir så himla gullig då.

Och herregud vad hon sa mycket till mig igår! Saker jag var osäker på sen fick hon mig nästan att gråta..! Så himla fina ord! Visserligen var hon full men det sägs ju att man är ärligare när man är full ^^
Vi stannade till kl 1 då det stängde. Vi missade precis märsta tåget så vi fick vänta på nästa som skulle komma om en halvtimme, sån tur är så står man inne och slipper frysa!
Helt plötsligt börjar vi snacka om bålsta tåget haha... Vilket håll det kommer ifrån och då slog Gustav och jag vad. Han vann såklart.. Men det var ingen förlust direkt, fick snarare en vinst ;)
Alla var rätt trötta och sega på tåget, Olli somnade på tåget stackaren skulle ju upp kl 6 på morgonen.

Kom hem vid halv 3 tiden. Pappa hade suttit uppe tills jag kom hem för att han ville vara säker på att jag var hemma, haha gulliga pappa <3

Jag hade en GRYMT rolig kväll! Absolut den roligaste kvällen på flera år! Så fina vänner också! Bara att tacka Gustav, Leo och Olli som gjorde kvällen till den bästa!
Jag vet att nästa helg kommer bli lika rolig, jag har redan planer ;) Åhh, längtar sååååå mycket!

Och vet ni! Nu har jag fixat headern också! :) Nu ska jag bara försöka sätta in den så den passar i bloggen :) Så håll ut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0