Shitt vilken träningsvärk!!!!

Det var sjukt dåligt med folk igår så jag fick vara på behandlingen för vuxna. Men vi byter bara till en annan dag så kommer fortfarande få vara på barn en dag som tur är :)

Träningen igår då... Körde kondition och jag slog mitt gamla rekord på crosstrainern! :D sjukt hur bra kondition jag har fått. Krävs mycket för att jag ska bli trött!
Sen körde jag styrka. Först körde jag mage, 10 olika magövningar på mattan, 1 min på varje övning och nada vila emellan! Efter dessa 10 övningar vilade jag i 3 min sen körde jag om alla 10 magövningar en gång till. 3 minuters vila sen körde jag rumpa. Samma där 10 övningar med 1 minut på varje och så körde jag det två gånger.
Min rumpa gör så jäkla ont! Världens träningsvärk. Kan varken böja mig ner eller gå ner för trappor.. Dessa rumpövningar tar ju också på baksida lår. Det verkligen rann svett från mig igår xD så nu är jag svag och har superont! Fast det är en sån jäkla skön känsla! Jag körde verkligen allt jag hade igår och sov som en Gud! Fast jag höll M sällskap till halv 2 sen tog sömnen över men är inte alls trött idag ^^

Nu sitter jag på bussen på väg till praktiken, slutar kl 4 idag sen åker jag direkt till gymmet och kör mage + armar! Kände att magen inte fick tillräckligt med stryk igår så nu jäklar ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0