Fredag den 13e.

Tror inte på att det händer något speciellt, det har de i alla fall inte gjort för mig. Träningen gick i alla fall sjukt bra! Kunde tyvärr inte köra kondition, därmed inget nytt rekord på crosstrainern.. Alla maskinerna var upptagna under tiden jag var där så det sög. Så jag tränade styrka istället i 1.5 timme. Tog det lite lugnt eftersom att jag inte kunde värma upp kroppen eller vad man nu ska säga! Tränade armar och ben idag och mina ben skakar verkligen. Min kropp är lika varm som att jag har 40 graders feber! Ett bra tecken på att man har presterat bra! Körde även mycket vid bänkpressen. Än så länge tar jag 25 kg men det är bra för att vara mig!

Nu i veckan jobbar jag inte lika mycket så efter praktiken är det gymmet som gäller varje dag! Förutom på tisdag och lördag då ja jobbar!

Jag har ätit typ världens godaste mysmat ikväll! Skulle kunna äta upp allt som fanns på matbordet men tyvärr orkade jag bara en portion.. Typiskt..

Haha precis NU fick jag ett sug att baka..?! Jättekonstigt, så jag ska faktiskt gå ut till köket och baka äppelpaj nu, haha såhär halv 9 på en fredag..? Men men, på helgerna får jag gotta mig har jag själv bestämt. Och på vardagarna är det träning och NADA skräpmat eller snask! Har hållt det hela veckan faktiskt, fast är ingen gottegris egentligen så ;)

Vi får se om headern dyker upp idag, programet jag använder till de kronglar jättemycket så den kanske inte dyker upp idag. Men då är det i alla fall i mitt fel..


Jag klantade mig rejält med sprutan igår kväll.. Fick precis en rysning när jag skulle ta sprutan och de ledde till att jag stack in sprutan, drog ut den och stack in den igen..? Lite läskigt men det gjorde inte ont faktiskt. Men detta resulterade det här fina blåmärket, woho!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0