Min helg!

Min helg har varit superbra!
I fredags praktiserade jag. Fick ta hand om en patient som kom direkt från häktet, massa vakter och poliser runt omkring honom. Lite läskigt men det gick bra :)
Tog bussen hem med Mylade. Fixade till mig lite snabbt hemma sen åkte jag till stan med Olli. Där vi åt mat och hälsade på Ollis dejt. Därefter åkte vi direkt mot bowlingen. Det började bra för mig. Hahaha Olli fick NADA poäng i
Början, hon fick inte ner en enda xD sen bättrade hon på sig. Vi spelade i lag, Olli och jag mot Gustav och Leo. Kan säga att Olli och jag förlorade med ganska så mycket. Fast vi ägde dem ändå ;) superbra och rolig kväll! Men jag ska ha revansch!

I lördags så var mamma och jag i Täby för att köpa present till min mormor som fyllde 75 år! Jag fick med mig 3 asfina armband som jag är tokkär i!!!! Sen en fin halsduk som det är en luva på, svårt att förklara men jag kan visa den nån dag!
På kvällen åt vi på restaurang med släkten osv. Jättegod mat. Efter det så åkte vi hem till mormor och fikade lite. Vid 9 tiden började mamma, pappa och jag röra oss hemåt men tydligen så skulle mamma och pappa vidare ut med kompisar så jag fick GÅ hem ensam i högklackat sådär ca 7 km. Haha men jag njöt verkligen. Fick lite ont i fötterna, tog på mig mina nya skor som jag inte har visat er än, väldigt höga men varma som tusan :) så det tog väl ca 1,5 timme att gå hem ^^

Igår (söndag) åkte jag till stinsen med mamma. Fick ett par nya träningsbyxor. Jag prövade först storlek M men dem bara gled ner ^^ sen fanns det inte S så jag provade XS visste att dem skulle sitta för tajt men så när jag får på dem så sitter dem ändå lite för löst!? Vad har hänt med mig? Att XS är för stort är ju bara knas :o men jag köpte dem iaf, eller fick dem av mamma då!
Efter det storhandlade vi.

Det var min helg de, jättebra helg! :) idag är jag hemma från praktiken eftersom att jag är så jändrans snorig.. Vill inte gå till praktiken och vara sjuk så stannade hemma för både min och patienternas skull! Men jag måste ändå jobba.. Så blir ett par timmars jobb nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0