Klämde min läpp i skorpan..

Åt en skorpa till frukost imorse (hann inte ät mer). Och då sprack min skorpa när jag bet i den och då hamnade underläpp i mellan och samtidigt som jag tröck ihop skorpan med fingrarna.. Har typ fläskläpp nu.. Haha klant jag är!

Jobbade som sagt igår. Det gick riktigt bra. Slutet vill jag inte ens ta upp!

Imorse fick jag sällskap av Diana på tåget! Har inte träffat den tjejen på flera år! Blev bjuden på hennes inflyttningsfest också, askul! :D

Nu sitter jag på bussen som vanligt. Hinner aldrig blogga på kvällarna så får blogga så här istället :)
Ikväll är det bowling som gäller! :D bokade bana igår till Gustav, Leo, Olli och mig! Vi bowlar i 2 timmar så det ser jag fram emot! Innan dess ska jag tydligen följa med Olli till stan.
Haha har typ varit ute 3 helger i rad nu! ^^ imorgon fyller min mormor 75 år! Jag ska baka smörgåstårta till henne, hoppas jag lyckas ^^ sen på kvällen ska vi ut och äta på restaurang hela släkten. Så min helg kommer nog bli superbra! Kommer inte få vila så mycket men vem behöver de? ;)

Jaja, nu är jag snart framme! Sista dagen på behandlingen för mig... Tråkigt.. Men nu är det operationer som gäller! Min lärare kom för övrigt igår och allt gick superbra. Kommer även få vara med på plastiken och få se plastikoperationer, shitt vad kul! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0