Helgen.

Min helg har varit sjukt rolig! Igår (lördag) var jag med Linda vid kairo hela dagen. Hade med oss massa gott, solade och badade. Det var 18 grader i vattnet, skönt att svalka av sig. Brände mig på ryggen men annars klarade jag mig riktigt bra!

Idag (söndag) var jag så jäkla trött. Vaknade vid 10 och hade 0 ork i kroppen, somnade om och vaknade 12 orkade inte gå upp då heller men var tvungen, kan ju inte sova bort hela dagen.. Fattar inte varför ja var så otroligt trött. Åt frukost och somnade sedan igen.. Åkte iväg en sväng, somnade i bilen.. Asså.. Solen har verkligen tagit all energi ifrån mig!
Ikväll har jag i alla fall varit i kairo med Linda igen. Det blåste och var grymt kallt att åka moppe. Men vi badade i alla fall, inga badkrukor här inte. Jag hade dessutom med min rosa stora badring som vi flöt omkring på. Sen blev det för kallt så vi bytte om och åkte hem.

Och nu ligger jag i sängen ny duschad med datorn på magen. Ska fixa jordgubbar med glass snart och kolla på film. Har sovit så mycket idag så kommer inte kunna somna på ett bra tag. Känns jäkligt onödigt att åka till skolan imorgon, är klar med alla mina arbeten. Imorgon ska vi endast ha en katastrof övning. 1.orna ska fixa olika stationer så ska vi i 2an gå runt med papper och skriva ner vad dem har för diagnos osv. Vi gjorde samma sak när vi gick i 1an, onödigt att komma men men.. På tisdag är det i alla fall avslutning, äntligen!

OPS har 2 missade samtal ifrån Mr ser jag nu.. Ska ringa upp honom nu och sen fixa jordgubbar med glass MIN DROG!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0