Bra start på sommarlovet!

I tisdags fick jag äntligen sommarlov! Efter skolan var jag i sollentuna centrum med Johanna en stund sen åkte jag hem och duschade o packade. Tog ett tåg 16:43, mötte Jossan på väsby station och tog tåget med henne till sollentuna tåget stannade mitt ute i ingenstans och där blev vi stående i 20 min, väl i sollentuna mötte vi Olli, Bella och Mylade och gick sedan och köpte pizza.
Och slutligen åkte vi till stället vi skulle spendera kvällen på. Vi grillade, badade och hade det mysigt. Efter en timme kom Oskar, Leo och Henning. Blev matkrig och massa annat. Sen började det regna så vi började packa ihop våra saker och rörde oss mot sollentuna. Oskar och Henning var inte snälla mot mig på vägen dit..! Sen gick det inte att stanna, kryllade av myggor!
Vi rörde oss mot stan, killarna bangade (fult det där lät) men vi andra åkte dit. Men sen vände vi när vi väl var i stan, mötte killarna på tåget mot märsta, snackade lite sen blev det massa kramar och därefter när tåget stannade i väsby gick jag av.
Grymt rolig kväll i alla fall! Nu får ni bilder från avslutningen och kvällen! 
Min avslutnings outfit!






Grillkvällen 14/6.
 












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0