9 JUNI, FÖRSTA DOPPET!

Höhö, jag lyckades bada i alla fall! Det var superskönt, lite kallt bara men efter ett tag så blev det varmt. Har t.o.m film bevis på att jag badade :)

Åh herregud.. Efter att Linda och jag hade badat så gick vi till någon slags terass och satt oss ett tag i den lilla solen som var kvar. En bit bort ser vi två killar som sitter i solstolar och kollar på oss. Efter ett tag slutar dem och Linda och jag passar på att byta om. Men sen ser vi att dem storglor på oss, verkligen sitter framhukade och stor glor när vi byter om!! Och sen tar dem handen innanför byxorna och börjar runka.. Asså va!? Vad är det för äckliga typer egentligen.. Först glo och sedan börja runka till när Linda och jag byter om! Och inte nog med det! Dem tar upp mobilen och börjar ta kort på oss när vi byter om! Inget liv eller vad?
Vi skyndar oss till moppen och börjar åka, och då börjar killarna sätta sig i bilen. Åkte en bit och stannade sedan för att se så dem inte följde efter, och det gjorde dem inte.

Sen kommer nästa grej.. Kör HELT KORREKT och helt plötsligt så tutar en bil på mig.. Inte nog med det.. Vi stannar i rotebro för att köpa jordgubbar. Som vanligt stod ett gäng killar med moppar en bit bort, vi köper jordgubbar och åker sedan iväg. Vad händer då? Jo... Killarna åker efter oss och försöker tävla.. Jag orkade inte med dem så jag stannade moppen så småungarna kunde åka förbi, och det gjorde dem också, skrek och åkte i världens fart. Suck..

Vilken kväll asså... Bilder ifrån badet kommer nångång i livet ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0