Grym fredagskväll!

Ny design som ni ser, enkel och bra :) Har haft en grym fredagskväll!
Som sagt, Ida och jag skolkade lite sista lektionen. Efter skolan tog jag tåget med Olli och Ida mot stan, vi köpte dricka, jag köpte is-chai supergooood!! Sen satt vi oss nere vid vattnet där några studentkillar badade. Haha, dem puttade i varandra med studentmössorna på och allt xD Vi solade och drack våra drickor, sen var jag tvungen att ta ett tåg hem. Väl på t-centralen så ligger det en skakade kille på marken, folk samlades runt och dem ropade i högtalarna "finns det någon sjukvårdskunnig" Man hade sån jäkla lust att gå fram och hjälpa till! Men ambulansen kom efter 5 min så det var lugnt. När jag såg allt, ambulansen, skakande killen, folk runt omkring osv jag kände verkligen att jag har valt rätt linje/yrke. Det är det här jag VERKLIGEN vill syssla med i framtiden. Sjukhus i mitt hjärta!
Nåja, väl hemma så åkte vi till min kusin som tog studenten igår, firade honom lite. God mat och sällskap :)

2 timmar senare var jag hemma. Bytte om till bikini sen gick jag och fixade med moppen. Pappa hade tagit hem 3 bensindunkar till mig, tack snälla pappa! Åkte till kairo med Linda och badade. Blev en hel del bilder. Det var faktiskt 16 grader i vattent, otroligt kallt men skönt efter ett tag. Vi lyssnade på musik i Lindas högtalare, solade, kollade på solnedgången osv, hur mysigt som helst!

Nu håller jag på med designen lite, ny header är fixat, nu är det lite småfix kvar :) Lyssnar på musik för fulla muggar! Ni får bilder i nästa inlägg!
Brorsan och kusinen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0