Torsdag - promenaden med Mr.

På dagen var jag i stinsen med Linda som sagt. Kom hem och Mr frågade ifall jag ville träffa honom och ta en promenad med honom. Hoppade in i duschen lite snabbt och sedan träffade jag honom. Han körde bilen till väsby så mötte jag honom. Vi gick först runt åkern vid mig, vi pratade konstant om allt mellan himmel och jord! Sen gick vi till hemköp, sedan till smedby, sedan tillbaka till runby, sedan tillbaka till smedby, sedan förbi väsby centrum och sedan till väsby station. Det kändes i bena efter den långa promenaden. Vi gick runt i HELA 6 TIMMAR! Mötte honom vid 9 tiden på kvällen och kom hem vid 3 på natten! Alltså 6 timmars promenad, shitt ^^
Den promenaden var verkligen behövlig! Kan prata med honom om ALLT! Så jäkla skönt! Lärde känna nya sidor av honom och dessutom var det första gången jag träffade honom om man säger så!

Trodde det skulle bli en ganska tyst promenad men icke de! Vi pratade på som om vi har känt varandra hela livet ^^ Haha sjukt härlig promenad! Vi planerade redan nästa promenad, vart vi skulle gå osv :D Haha, han tror inte jag kommer palla gå med honom hela natten så det ska jag bevisa nästa gång! Ska gå med honom hela natten lång! :)

Men.. Han reser bort till andra sidan jordklotet inatt.. Han blir borta i 3 veckor.. Han skickade precis sista smset innan han reser iväg, buhu! 3 veckor utan prat i telefonen på kvällarna, 3 veckor utan sms med honom, 3 veckor innan nästa promenad med honom!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0