4 juni - den grymma festen!

Lika bra att skriva om festen nu, kommer aldrig bli av annars ^^

Jag skulle egentligen ha min onepiece men ångrade mig i sista sekund. Bestämde mig för att va byggarbetare istället :D lånade pappas byggbyxor, men dem var jätteskitiga och typ 10 storlekar för stora för mig så jag tvättade byxorna i sista sekund och hängde ut dem i solen och hoppades på att dem skulle hinna torka. Och det hann dem! Fick ta ett av mina skärp, mamma fick t.o.m hålla upp byxorna medans jag fixade skärpet, knas xD

Mötte Olli på tåget, vi åkte till stan och åt middag där sen gick vi runt lite och tog sedan tåget till spånga och därefter bussen mot Richard. När vi var framme så hade vi ingen aning hur vi skulle gå så jag ringde Johanna så kom hon och Alex och mötte oss :) Det var endast Leo, Richard, Eve, Alex, Johanna, Olli och jag där än så länge. Sen efter en timme så började det droppa in folk. Sjukt kul att alla hade klätt ut sig. Hockeyspelare, kock, sjöman typ, boxare och allt! Det blev dans för fulla muggar! Man var tvungen att gå ut och ta luft ganska ofta. Natten fortsatte och jag hade så jäkla kul. Skrattade och dansade runt som en gääälning.
Haha Gustav var riktigt knäpp, jag blev utsedd till fotograf en stund och då kom han och förstörde för mig! Han ställde sig framför kameran, höll i mig så jag inte kunde ta kort och sen så sprang han iväg med kameran, den jäkeln! :o Haha, fast han kom tillbaka med kameran lika fort som han sprang iväg med den, så fick jag en kram som förlåt, tur för han! Nejdå, jag är så snäll sååååå :)
Kvällen fortsatte, bestämde mig för att ta en nattbuss vid 3 men Ollis knä började krångla så jag ställde upp och följde med henne så hon slapp åka hem själv. Så vi sa hejdå till alla, många kramar blev de haha ^^ Sen såg jag att en killkompis till mig började skada sig själv så gick genast dit och drog bort honom, sa att han skulle sluta.
Han fortsatte så jag fick ta i rejält och skrika att han skulle sluta. Och då sa han till mig "den ända jag aldrig skulle kunna skada är dig josefine" sen sa han en annan grej, men tror inte att han vill att jag skriver ut det här.

Efter det så drog Erika in mig på toan där Olli var. Jag dog av skratt där inne, det fanns inge papper, toa grejen ramlade av! xD Åh herregud! Jag filmade tydligen, minns inte så mycket xD Jag var inte helt nykter där så jag skrattar helt stört..
Sen var Olli och jag tvugna att åka hem pågrund av hennes knä. Resan hem gick bra, kom hem vid 3 och somnade dirr. Sov hela natten, vaknade dagen där på och hade ont i huvudet hehe... "Man mår som man förtjänar" Festen var riktigt grym! Bästa på länge! Slutet kunde varit bättre men annars GRYMT!
Bilder ifrån festen!





















Hahah på sista bilden kan ni se hur jag ser ut i min pappas byggbrallor xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0